Tietoa kirjoittajasta

Juha Käpyaho – isä, puoliso, ensihoitaja, kamppailulajivalmentaja… Mies.

Olen tätä kirjoittaessani 44-vuotias kristitty mies. Takana on pitkä ja värikäs historia monella eri saralla. Ensihoitopuolen opinnot aloitin vuonna 2005. Pyrin jatkuvasti opiskelemaan ja oppimaan lisää, jotta voin palvella ihmisiä mahdollisimman hyvin, taitavasti ja luotettavasti. Työtitteleinäni on ollut vuosien varrella mm. ensihoitoesimies, ensihoitaja ja sairaanhoitaja.

Olen tätä kirjoittaessani juuri kotiutunut takaisin Itä-Ukrainasta, jossa toimin Etyj:n tarkkailijoiden ensihoitajana yli vuoden ajan. Vuosi oli monella tapaa merkittävä. Se kehitti itseni ensihoitajana, mutta se tarjosi myös aitiopaikan seurata kansainvälisen politiikan hoitamista, kriisiviestintää ja kansainvälistä yhteistyötä. Aloitan uuden työni vuoden 2022 alusta. Kun sopimukset on allekirjoitettu, ilmoitan asiasta myös tänne foorumille.

Vuosien varrelle on mahtunut itkua ja surua, mutta myös iloa ja onnellisuutta. Olen kokenut elämäni aikana monta eri vaihetta aina yksinhuoltajuudesta rakastavaan perheeseen. Olen pyrkinyt oppimaan kaikista vastoinkäymisistä ja ilman niitä, en olisi se ihminen, joka olen nyt: kuunteleva, toiset huomioon ottava, mutta tarvittaessa itsenäiseen päätöksentekoon kykenevä.

%d bloggers like this: